top of page

Adatvédelmi nyilatkozat

Az oldal működtetőjeként én, Pajor Zsófia vagyok felelős minden hozzám került személyes adatod kezeléséért. Fontos számomra, hogy betartsam az aktuálisan érvényben lévő adatvédelmi szabályozásokat és törvényeket. Tiszteletben tartom mindazon személyek magánszféráját, akik személyes adataikat a programokra való jelentkezés kapcsán megosztják velem. Betartok minden olyan technikai és szervezési szabályt, amely az adatok biztonságát garantálja.


Azokat a személyes adatokat tárolom és kezelem (név és e-mail cím), amelyeket a programokra való jelentkezéskor kérek. Ezen kívül azokat az adatokat, beleértve bármilyen üzenetet, amelyek a weboldalon keresztül, e-mailben, közösségi média üzenetben, vagy bármilyen kommunikációs formában jutnak el hozzám. Ezeket az adatokat saját számítógépemen, jelszóval védve tárolom, és csak akkor tartom meg, ha a későbbiekben a programokon való részvételről tájékozatást kérsz tőlem.

Személyes adataid kizárólag olyan módon jutnak el hozzám, hogy közvetlenül kapcsolatba lépsz velem elektronikus üzenet küldésével.  Az általam tárolt adatokat semmilyen esetben sem bocsátom rendelkezésre harmadik fél számára.

Bármikor kérhetsz információt a személyes adataid kezeléséről, illetve módosíthatod vagy törölheted személyes adataidat. Az e-mail listára való feliratkozás után az üzenetekről való leiratkozás lehetősége is rendelkezésedre áll. 


GDPR:


Az Európai Unió állampolgáraként a General Data Protection Regulation (GDPR) elnevezésű törvény alapján: 

  • Jogodban áll áll kérni egy másolatot a tárolt személyes adatokról.

  • Ha személyes adataid módosultak, pl. új email címet szeretnél megadni, kérheted adataid módosítását.

  • Jogod van az összes általam tárolt személyes adataid tárolásának törlését kérni. 

Minden esetben kérlek írj a zsoflow@gmail.com e-mail címre.


Hivatalos szerv:

Magyarországon az adatvédelemmel foglalkozó hivatalos szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH). Az adatvédelemmel kapcsolatos jogaidról ők adnak részletesebb tájékoztatást. 

Adatvédelmi nyilatkozat: About
bottom of page